Oostenrijkse burgers hebben een visum nodig om Australië binnen te komen.

Wij kunnen elk soort visum voor u organiseren.

1.​ Visum tot 3 maanden (ETA visum toerisme en zaken, visitor visa subclass 651)

2.​ Toeristenvisum tot 6 maanden (visitor / tourist visa subclass 600)

3.​ Werkvisum tot 3 maanden (max. 6 weken verblijf, subclass 400)

4.​ Studentenvisum tot 12 maanden (subclass 500)

Andere soorten visa beschikbaar.

Neemt u contact met ons op om te bepalen welk visum de juiste is voor u. We zijn elk moment bereikbaar onder het nummer +43 720 881 370.

________________________________________________

1.​ ETA visum (verblijf tot 3 maanden):

Om een ETA visum te kunnen aanvragen heeft u een paspoort van een van de volgende landen nodig:

Andorra Ierland Nederland Slovakije
België IJsland Noorwegen Slovenië
Denemarken Italië Oostenrijk Spanje
Duitsland Letland Portugal Tsjechië
Estland Liechtenstein Roemenië Hongarije
Finland Litouwen San Marino Vaticaanstad
Frankrijk Luxemburg Zweden Cyprus
Griekenland Malta Zwitserland
Groot Brittannië Monaco Singapore

Het ETA visum kan voor zaken of toerisme gebruikt worden.

We regelen graag uw ETA visum voor Australië voor u:

Stuur een e-mail naar info@visaworld.at met:

-​ Kopie van paspoort

-​ Geplande datum van de vlucht

-​ Woonadres

Het visum kost 36.- euro brutto en wordt binnen een dag uitgegeven per e-mail. Het ETA visum voor Australië is geldig voor een jaar vanaf de uitgave en geeft recht to meerdere inreizen (per inreis max. 90 dagen verblijf).

________________________________________________

2.​ Toeristenvisum (verblijf tot 6 maanden):

U heeft een toeristenvisum nodig als u geen burger bent van de genoemde landen of als u langer dan 3 maanden in het land blijft.

Om dit visum te kunnen regelen, hebben wij de volgende documenten nodig per e-mail:

-​ Kopie van paspoort

-​ Ingevuld en ondertekend aanvraagformulier 1419

-​ Extra formulier 1221, ingevuld (allen voor diegenen ZONDER EU paspoort)

-​ Reservering vlucht (indien aanwezig)

-​ Bewijs van financiële middelen (bankafschriften van de laatste 3 maanden)

Het visum kost 120.- euro plus onze servicekosten 60.- euro brutto. De uitgave duurt ongeveer 2-4 week, maar in noodgevallen kan het visum ook binnen 3-5 dagen geregeld worden..

________________________________________________

3.​ Arbeidsvisum (temporary work visa)

Het arbeidsvisum wordt uitgegeven voor korte verblijven van hooggekwalificeerde experts. Is geldig voor 3 maand met max. duur van verblijf van 6 week.

Om dit visum voor u te kunnen regelen, hebben wij de volgende documenten per post van u nodig:

-​ Kopie van paspoort

-​ Ingevuld en ondertekend aanvraagformulier 1400

-​ Pasfoto 35 x 45 mm

-​ Arbeidscontract tussen uitzendende firma en de aanvrager

-​ Uitzendingsbrief van de Oostenrijkse firma

-​ Uitnodigingsbrief van de Australische firma

-​ Uittreksel uit handelsregister van de Oostenrijkse firma

Informatie: het consulaat kan om meer documentatie vragen. Wij informeren u hierover als dit het geval is.

Prijzen en uitgave variëren. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

________________________________________________

4.​ Studentenvisum (verblijf tot 6 maanden):

Een studentenvisum is nodig als uw geboekte taalcursus langer duurt dan 12 week (anders is een toeristenvisum genoeg).

Om dit visum voor u te kunnen regelen, hebben wij de volgende documenten per post van u nodig:

-​ Kopie van paspoort

-​ Ingevuld en ondertekend aanvraagformulier 157A

-​ Extra formulier 956 ingevuld (alleen nummers 14 & 24)

-​ Extra formulier 1193

-​ Confirmation of Enrollment (CoE; krijgt u van de taalschool)

-​ Reservering vlucht (indien aanwezig)

-​ Gefrankeerde retourenvelop of 5.- euro contant

Het visum wordt via ons Zwitserse bureau georganiseerd en kost CHF 735.- en onze servicekosten CHF 80.-. De uitgave duurt ongeveer 2-4 weken, maar in noodgevallen kan het visum ook binnen 3-5 dagen geregeld worden.

Comments are closed.