Visum nach Tadschikistan in Wien. Visa-Service in Osterreich

Oostenrijkse en EU burgers hebben een visum nodig om Tadzjikistan binnen te komen. Deze moet van tevoren worden aangevraagd. The visum kan worden aangevraagd via het consulaat van Tadzjikistan in Wenen, maar ook elektronisch.

Wij staan klaar om u te helpen in elk geval. We adviseren u graag op elk moment onder het nummer +43 720 881 370.

Elektronische E-visum
Oostenrijkers en EU burgers kunnen een E-visum voor Tadzjikistan ontvangen. Hiervoor hoeft u ons het paspoort niet op te sturen. Zo’n E-visum is 90 dagen geldig vanaf de gewenste datum (voor 45 dagen verblijf en 1 inreis).

U vindt alle informatie over het E-visum voor Tadzjikistan hier.


Klassiek visum in het paspoort

Um ein Visum in Tadschikistan fur Sie einzuholen, benotigen wir von Ihnen folgende Unterlagen:

 

Touristenvisum:

  • Reisepass im Original (muss mind. 6 Monate uber das Ausreisedatum hinaus gultig sein und 1 freie Seite aufweisen)
  • 1 Passfoto (3 x 4 cm)
  • ausgefullter und unterschriebener Visumantrag
  • Kopie von Flugtickets / Hotel / Reisebestatigung
  • An die Botschaft gerichtetes Begleitschreiben in englischer Sprache (dieses beinhaltet: Reisezweck, -ziel

Comments are closed.